New Yorker gulv

Et New Yorker gulv er et både praktisk og flot gulv med et råt betonlook. Det er skabt af blandt andet epoxy, og du har mulighed for selv at lægge det. Har du altid drømt om, at din bolig kommer til at ligne en af de omdannede industribygninger, som New …

Verificeret af fagekspert

Et New Yorker gulv er et både praktisk og flot gulv med et råt betonlook. Det er skabt af blandt andet epoxy, og du har mulighed for selv at lægge det.

Har du altid drømt om, at din bolig kommer til at ligne en af de omdannede industribygninger, som New York er så berømt for? Så vil et New Yorker gulv være det helt rette for dig. New Yorker gulvet bliver udført i flere forskellige materialer, blandt andet epoxy, og de forskellige lag er med til at gøre, at det får et råt og betonagtigt look.

Fordelen ved denne type gulv er, at det er meget nemt at rengøre, samtidig med at det er meget robust. Det gør New Yorker gulve meget populære på badeværelser, i køkkener og bryggerser, hvor udseende og praktik gerne må gå hånd i hånd.

Du kan også bruge det i mange andre rum. En anden fordel ved gulvet er, at det dæmper lyden, hvilket kan være rart, hvis du har mindre børn.


Få 3 gratis tilbud på nyt New Yorker gulv

Vil du gerne vide, hvad et nyt New Yorker gulv skal koste? Så anbefaler vi, at du får 3 gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk.

I videoen herunder kan du høre mere om, hvordan 3byggetilbud kan hjælpe dig.

Få 3 gratis tilbud på nyt New Yorker gulv


New Yorker gulv – hvad er prisen?

Når du skal have lagt et New Yorker gulv, afhænger prisen selvfølgelig helt af, hvor stort gulvet skal være, og om du kan lægge det selv eller ej. Du kan få særlige kits til et New Yorker gulv, hvor du gør det selv. Det er med til at spare dig for mange penge.

Har du ikke mod på selv at kaste dig ud i projektet, eller vil du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, er det en god ide, at du hyrer en håndværker til at stå for det. Ikke mindst i et vådrum som badeværelset, hvor det kan få store konsekvenser, hvis du ikke får vådrumssikret ordentligt.

Vil du gøre det nemt for dig selv at finde en billig håndværker til at lægge dit gulv, kan du bruge vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk. Du skriver bare til dem, hvilken opgave du skal have udført, og hvor det er henne, så finder de tre håndværkere i dit område, der kan give dig et tilbud.