Gulvlægger i København: Komplet liste og tilbud

Det kan du læse omHvad koster et nyt gulv i København?Priseksempel 1: Nyt trægulv 40 m2 af parket til Københavnerlejlighed i fyr med fjernelse af eksisterende gulv og nye fodlisterPriseksempel 2: Nyt 100 m2 trægulv af parket til Københavnerlejlighed i eg med fjernelse af eksisterende gulv og nye fodlisterOversigt: gulvlægger …

Verificeret af fagekspert

Gulvlægger København

Drømmer du om nyt plankegulv i hele stuen i Københavner-lejligheden? Eller måske nyt flisegulv på badeværelset? Eller noget helt tredje?

Uanset hvad, så får du brug for en pålidelig og billigt gulvlægger i København, som kan løfte opgaven for dig. Gulvlægning er nemlig en dyr omgang afhængig af opgavens omfang, og derfor er det vigtigt, at du sparer der, hvor spares kan.

Nedenfor finder du prisestimater for nyt gulv i København, en oversigt over gulvfirmaer i København samt råd til at få den bedste pris på et nyt gulv i København.

Hvad koster et nyt gulv i København?

Prisen på et nyt gulv i København vil bl.a. afhænge af:

 • Hvilket materiale du ønsker til det nye gulv (trægulv, linoleum, vinyl eller lignende)
 • Om opgaven også skal omfatte fjernelse af eksisterende gulv
 • Hvis der er tale om trægulv, om gulvet skal belægges med parketgulv eller massivt plankegulv (tykkelsen af trægulvet)
 • Om opgaven skal omfatte nye strøer/træbjælker på underlag
 • Om opgaven skal omfatte nye fodpaneler

Du kan prøve de forskellige prisberegnere på denne hjemmeside for de forskellige gulvtyper under de respektive artikler. Se vores priseksempler nedenfor:

Priseksempel 1: Nyt trægulv 40 m2 af parket til Københavnerlejlighed i fyr med fjernelse af eksisterende gulv og nye fodlister

 • 40 m2 nyt parketgulv i fyr: 31.200 DKK
 • Fjernelse af eksisterende gulv: 10.800 DKK
 • Nye fodlister à 20 meter: 4.600 DKK
 • Samlet pris: 46.600 DKK

Priseksempel 2: Nyt 100 m2 trægulv af parket til Københavnerlejlighed i eg med fjernelse af eksisterende gulv og nye fodlister

 • 100 m2 nyt parketgulv i eg: 80.000 DKK
 • Fjernelse af eksisterende 100 m2 gulv: 27.000 DKK
 • Nye fodlister à 40 meter: 9.200 DKK
 • Samlet pris: 116.200 DKK

Oversigt: gulvlægger i København

Der findes adskillige gulvfirmaer i København med tilknyttede gulvlæggere. En enkel Google-søgning er et godt udgangspunkt til at finde en gulvlægger i København, eller du kan benytte dig af nedenstående oversigt.

Nemovo ApS

🌐 Eksempler på priser på gulvafslibning hos gulvfirma

📍 Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup

📞 +45 44 44 00 44

Sådan får du den bedste pris på nyt gulv i København

København er Danmarks største by, og der findes derfor også et hav af valgmuligheder, når du skal vælge gulvfirmaet til din opgave. Dertil er det magtpåliggende for mange lejlighedsejere at opnå den bedste pris på nyt gulv i København. Nedenfor finder du nogle råd til, hvordan du opnår den bedste pris.

Betal for arbejdstimer fremfor totalentreprise

Ofte vil man kunne aftale med gulvlæggeren, at man kun køber arbejdstimer fra gulvlæggeren fremfor totalentreprise. Det betyder, at du selv skal stå for indkøb af gulvmaterialer og projektkoordinering af opgaven. Det medfører selvfølgelig, at der er en smule mere arbejde forbundet for dig som boligejer. Til gengæld kan man ofte opnå en bedre pris, fordi gulvfirmaerne ofte tager sig godt betalt for at stå for indkøb af materialer. Dertil kan du selv vælge præcis hvilket gulvmateriale du ønsker.

Hjælp til med noget af arbejdet

Derudover kan du spare penge, hvis du selv hjælper til med noget af arbejdet. Det kan f.eks. være bortskaffelse af byggeaffald. Man kan typisk opnå en reduktion i den endelige pris, hvis man aftaler med gulvfirmaet, at man selv står for bortskaffelse af byggeaffald.

Indhent flere tilbud

Endeligt er det en god idé at indhente flere tilbud på opgaven. I den forbindelse er det en god idé at udarbejde en detaljeret og udførlig beskrivelse af opgaven og opgavens omfang.

Hvordan får du det bedste gulvfirma-tilbud i København?

København er Danmarks største by, og der findes derfor også et hav af valgmuligheder, når du skal vælge gulvfirmaet til din opgave.