Gulvfirma

Det kan du læse omSådan høvler du prisen nedSådan bruger du selv 3byggetilbud.dkFordele ved 3byggetilbud.dkFå bedste pris på gulvfirma i din by Drømmer du om nye lækre gulve i hjemmet? Trænger trægulvene i stue og soveværelse til en overhaling? Eller har du planer om at anlægge et moderne betongulv i …

Verificeret af fagekspert

Drømmer du om nye lækre gulve i hjemmet? Trænger trægulvene i stue og soveværelse til en overhaling? Eller har du planer om at anlægge et moderne betongulv i ægte skandinavisk stil?

Uanset hvad dine drømme og behov er, så skal du bruge et gulvfirma til at hjælpe dig videre mod målet. Et professionelt gulvfirma kender til alle materialer, gulvtyper og ikke mindst processen i selve gulvlægningen.


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra gulvfirmaer

3byggetilbud gulvfirma

Vil du gerne have flere tilbud fra gulvfirmaer, så du kan sammenligne priser? Vi anbefaler, at du bruger 3byggetilbud.dk. En 100% gratis og uforpligtende måde at indhente gode tilbud på.

Læs mere her


Der er dog store udsving i priserne mellem de enkelte gulvfirmaer rundt om i landet. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan du skal gribe opgaven an, når du skal vælge det helt rigtige firma til at klare dit nye gulv.

I denne guide lærer du hurtigt, hvordan du opnår det bedst mulige tilbud til prisen – og det bedste er, at det ikke kommer til at koste dig en rød reje.

Sådan høvler du prisen ned

Eftersom nye gulve sagtens kan løbe op i rigtig mange tusinde kroner afhængig af opgavens type, så giver det god mening at bruge lidt tid på at finde den bedste pris.

Men hvor meget tid er du villig til at bruge? Du skal nemlig have indhentet og sammenlignet tilbud fra flere forskellige leverandører og gulvfirmaer for at kunne udvælge det absolut skarpeste tilbud til prisen.

Det kan være en voldsom og meget tidskrævende proces at klare hele alene og uden et udpræget netværk inden for gulvlæggerbranchen.

Heldigvis findes der forskellige tilbudstjenester på nettet, som kan varetage ansvaret for netop denne del af opgaven for dig. Og hvis du bruger den rette service, så kan du tilmed slippe af sted med at skulle lægge lige akkurat 0 kroner for servicen.

Den største, mest populære og mest anerkendte tilbudstjeneste inden for byggeopgaver – herunder gulve – hedder 3byggetilbud.dk. I de følgende afsnit ser vi nærmere på, hvorfor over 250.000 andre danskere allerede har anvendt 3byggetilbuds service, samt hvordan du selv hurtigt og gratis kan komme i gang.

Sådan bruger du selv 3byggetilbud.dk

gulvfirma tilbud

Det er både intuitivt, hurtigt og nemt at anvende tilbudstjenesten på 3byggetilbud.dk. Du kan med det samme sætte opgaven i udbud, og der går efterfølgende ganske kort tid, før du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Du bruger 3byggetilbud.dk via følgende 5 trin:

  1. Du klikker dig ind på hjemmesiden via linket her
  2. Du beskriver din opgave så godt, som du nu kan, og så tilføjer du dit navn og telefonnummer. Dermed kan serviceafdelingen hos 3byggetilbud.dk komme i kontakt med dig, når de første kvalificerede tilbud tikker ind
  3. Du vil eventuelt blive kontakt af en servicemedarbejder, som gennemgår din unikke opgave sammen med dig for at være helt sikker på at kunne tilbyde dig de bedst mulige tilbud på opgaven
  4. Efter en kort stund modtager du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forhåndsgodkendte gulvfirmaer, som opererer i dit lokalområde, og som kan klare opgaven for dig billigere end konkurrenterne
  5. Du vælger helt selv det firma og det tilbud, som passer bedste til dine behov og dine ønsker

OBS: Husk altid på, at du uforpligtende og gratis kan takke pænt nej til samtlige tilbud, hvis du i mellemtiden har fundet en alternativ løsning.

Fordele ved 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk er en tilbudstjeneste på nettet, som hjælper dig med at finde frem til det bedste tilbud på lige præcis din byggeopgave.

Der er mange fordele forbundet med at bruge 3byggetilbud.dk, når du skal indhente og sammenligne priser og tilbud. De to allervigtigste fordele må dog være følgende:

  1. Tid – Du sparer dig selv for bunker af tid, da du ikke længere selv skal ringe og skrive rundt til samtlige gulvfirmaer i dit nærområde. Du skal heller ikke beskrive din opgave igen og igen, ej heller indhente tilbuddene selv. Alt dette klarer 3byggetilbud for dig – endda fuldstændig gratis og uforpligtende.
  2. Penge – Som nævnt før, så er nye gulve en noget omkostningstung affære. Derfor kan der være mange penge at spare på at vælge det helt rette tilbud fra det helt rette gulvfirma. Når du bruger en tilbudstjeneste såsom 3byggetilbud.dk, så sættes din opgave i udbud blandt flere forskellige firmaer, som så kan byde ind på opgaven. Og det bedste ved det hele er, at det 100% er dig, som vælger, hvilket firma der skal have lov til at klare opgaven. Dette ved firmaerne udmærket godt, og derfor vil prisen være et af de parametre, de spiller på, når de skal overbevise dig om at vælge dem.

Foruden besparelser på både tidskontoen og den almindelige bankkonto, så er fordelen ved 3byggetilbud.dk også, at du ikke forpligter dig til noget. Du kan til enhver tid takke nej til alle 3 tilbud, du modtager, og det vil dermed ikke have kostet dig en eneste krone.

Alternativt kan du takke ja til det mest attraktive tilbud og dermed komme godt i gang med projekt-nye-gulve i dit hjem. Og du vil dermed højst sandsynligt have sparet dig selv for mange tusinde kroner i forhold til, hvis du blot havde kontaktet det første firma, som dukkede op på Google.

Få bedste pris på gulvfirma i din by